Nieuw in de reviewflow

Er zijn wijzigingen doorgevoerd in de reviewflow. Vanaf nu is het mogelijk om de optie Kindvriendelijkheid en Eetgelegenheid in de reviewflow uit te schakelen.

Heeft u geen faciliteiten voor kinderen of eetgelegenheid, zorg er dan voor dat de volgende faciliteiten in het info tabje uitgeschakeld staan.

Voor eetgelegenheid:

Restaurant - Nee

Snackbar - Nee

Bar / Kantine - Nee

Voor kindvriendelijkheid:

Animatie programma - Nee

Kinderopvang - Nee

Kinderspeelplaats - Nee

Extra beoordelingscategorie

Sinds enkele weken staat de nieuwe beoordelingscategorie Hygiëne online. Vakantiegangers vinden hygiëne één van de belangrijkste criterium bij het kiezen van een accommodatie, blijkt uit onderzoek onder Zoover gebruikers. Een goede hygiëne is tijdens de vakantie bijna onmisbaar, met name wanneer men met kinderen reist. Wanneer u goed scoort op hygiëne kan de bezoeker er met zekerheid vanuit gaan dat het een schone en veilige accommodatie betreft.


Is alle informatie nog actueel?

Zoover stuurt bezoekers door naar de website van uw accommodatie. Het is daarom belangrijk dat de website en informatie over uw accommodatie altijd goed vermeld staat. Het toevoegen en actueel houden van accommodatie-informatie kan via het eigenaren-account. Vergeet ook niet de vraag en antwoord rubriek te controleren. Door de vragen van bezoekers te beantwoorden verleent u extra service.

Foto's toevoegen

Het plaatsen van nieuw fotomateriaal zorgt er voor dat er een goed en duidelijk beeld ontstaat van uw accommodatie. Hierdoor kunt u faciliteiten laten zien, zoals de kamers, het restaurant, de receptie of algemene ruimtes en zich onderscheiden van de concurrent. Recente verbouwingen, renovaties of nieuwe faciliteiten kunt u via een beschrijving bij het fotomateriaal kenbaar maken.


Een reactie is zo geplaatst

Het reageren op reviews zorgt ook voor een betere online presentatie van uw accommodatie. Reacties van eigenaren tonen betrokkenheid en waardering op de gegeven feedback. Het is niet noodzakelijk te reageren op alle reviews, een korte unieke reactie op enkele reviews is al voldoende. Vergeet niet te reageren op zowel positieve als negatieve feedback. Uw gasten waarderen dit echt.