Zoover hét online platform van Nederland


Wij helpen vakantiegangers bij de zoektocht naar het perfecte hotel, die schitterende bungalow of een mooie camping

Via deze site beantwoorden we vragen als; Wie is de Zoover gebruiker, welke behoeftes hebben vakantiegangers en vooral wat kan ik allemaal als eigenaar op Zoover.

Naast de praktische informatie voorzien wij u van tips waarmee u meer bezoekers kunt trekken naar uw accommodatie pagina.

De afgelopen jaren is de focus binnen Zoover verschoven van internationaal naar nationaal.

Voor vragen over uw pagina kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier

Uw gasten hebben een review op Zoover.nl geplaatst. En dan?

Kijk mee naar zijn reis!

video-image


Sinds de start in 2005 is Zoover uitgegroeid van zolderkamer kantoortje naar een internationale organisatie.

Zoover richt zich vooral op de Nederlandstalige consument, maar heeft daarbuiten ook sites in 25 landen. Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover het best bezochte vakantieplatform in de Benelux.

Zoover bevat meer dan 3.2 miljoen beoordelingen en meer dan 400.000 accommodaties van meer dan 45.000 bestemmingen in de wereld. Zoover is hét online platform op het gebied van vakantie en vrije tijd dat consument en markt bij elkaar brengt. Maandelijks raadplegen miljoenen bezoekers Zoover voor beoordelingen en het beste vakantieaanbod.

Het platform helpt bij de zoektocht naar het leukste land of die schitterende stad met dat heerlijke hotel of mooie museum.


Onze bezoekers


Zoover richt zich op vakantiegangers die woonachtig zijn in Nederland en Vlaanderen.

De bezoeker van Zoover gaat gemiddeld twee a drie keer per jaar op vakantie. Meest populair zijn zonvakanties en stedentrips in Europa rond het Middellands Zeegebied, maar ook vakantiebestemmingen wereldwijd zoals Egypte, Curaçao en de VS.

Bezoekers van Zoover houden van zekerheid. Ze vergelijken online en maken bij het kiezen en beleven van hun vakantie graag gebruik van de mening van anderen.

90% van de vakantiegangers checkt beoordelingen voordat ze een vakantie boeken

60% van onze bezoekers geeft aan dat ze veel waarde hechten aan eigenaren reacties. Het reageren op beoordelingen is dé manier om aan te tonen dat u de mening van uw gasten waardeert.