Persberichten & Blog artikelen

We willen vakantiegangers niet alleen helpen door praktische informatie te delen op basis van reviews, maar ook door te inspireren. Dat doen we met ons blog en de wekelijkse nieuwsbrief.

Het Zoover blog publiceert twee tot vijf blogberichten per dag! Hier is ruimte om uw accommodatie te promoten door middel van toplijstjes (Top-5 beste hotels in X), om bestemmingen uit te lichten en bezienswaardigheden onder de aandacht te brengen.

Top 10 vakantieparken blog
Top10 campings Blog
Top 10 Algarve blog
Top 10 Waddeneilanden blog
top 10 Turkije Blog

Zoover richt zich volledig op de Nederlandse vakantiegangers

De afgelopen jaren is de focus binnen Zoover verschoven van internationaal naar nationaal.

Vanaf het begin van 2019 richt Zoover zich op Nederlandstalige vakantiegangers die in Nederland en België wonen. In termen van website-ontwikkeling op Zoover.nl ligt de focus op het verzamelen van reviews in het Nederlands. Dit betekent dat de reviewflow voor alle andere domeinen behalve Zoover.nl zal worden gesloten in september 2019. Voor sommige websites zal de reviewflow eerder worden afgesloten. Dit betekent dat het niet langer mogelijk zal zijn om reviews op de buitenlandse websites achter te laten. Laat het ons weten als u hier vragen over heeft via owners@zoover.nl


Heeft u het al gezien?

Zoover is vernieuwd!

Bijna alle accommodatie-pagina’s zijn overgezet naar de nieuwe website. Wij zijn enorm blij met het resultaat, hopelijk u ook! De website heeft niet alleen een frisser uiterlijk gekregen maar is ook sneller en geschikt voor mobiel.

Na het overzetten van de accommodatie-pagina’s volgen de lijst pagina’s. Dit zijn de pagina’s op land-, regio- en plaatsniveau.


Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

• Bezoekers zien dezelfde website, zowel op desktop als mobiel

• Eigenaren reacties nu ook zichtbaar op mobiel

• Schrijf een review button beter zichtbaar op mobiel

• Foto op het beginscherm klikbaar naar foto galerij (mobiel)

• Laatste review niet meer zichtbaar bovenaan de pagina

• Zoover Awards embleem zichtbaar

• Het plaatsen van video’s is niet langer mogelijk


Video’s worden niet meer getoond

De optie om video's te plaatsen is vanaf nu niet meer mogelijk. Accommodaties die over zijn op de nieuwe website, krijgen alleen nog de optie te zien om foto's toe te voegen. We hebben hiervoor gekozen omdat het aantal en de kwaliteit van de video's ieder jaar afnam en geen toegevoegde waarde meer had voor bezoekers

Foto's toevoegen

Het toevoegen van foto's is onveranderd gebleven. Via de accommodatie-pagina of uw eigenaren account is het mogelijk om foto's toe te voegen. De foto's worden op volgorde van toevoegen getoond, op datum.

Nieuwe Zoover widgets

We werken momenteel hard aan een vernieuwde widget generator. Daardoor is het tijdelijk niet mogelijk om widgets voor uw accommodatie samen te stellen. Uiteraard laten we het weten wanneer dit weer mogelijk! .


Nieuw in de reviewflow

Er zijn wijzigingen doorgevoerd in de reviewflow. Vanaf nu is het mogelijk om de optie Kindvriendelijkheid en Eetgelegenheid in de reviewflow uit te schakelen.

Heeft u geen faciliteiten voor kinderen of eetgelegenheid, zorg er dan voor dat de volgende faciliteiten in het info tabje uitgeschakeld staan.

Voor eetgelegenheid:

Restaurant - Nee

Snackbar - Nee

Bar / Kantine - Nee

Voor kindvriendelijkheid:

Animatie programma - Nee

Kinderopvang - Nee

Kinderspeelplaats - Nee

Extra beoordelingscategorie

Sinds enkele weken staat de nieuwe beoordelingscategorie Hygiëne online. Vakantiegangers vinden hygiëne één van de belangrijkste criterium bij het kiezen van een accommodatie, blijkt uit onderzoek onder Zoover gebruikers. Een goede hygiëne is tijdens de vakantie bijna onmisbaar, met name wanneer men met kinderen reist. Wanneer u goed scoort op hygiëne kan de bezoeker er met zekerheid vanuit gaan dat het een schone en veilige accommodatie betreft.