Een perspakket speciaal gemaakt voor u!

We krijgen geregeld de vraag ‘hoe kan ik nu het beste mijn Zoover Award promoten en wat heb ik daarbij nodig?’. Via dit pers-pakket gaan wij antwoord geven op de vragen als; Hoe kun je je eigen accommodatie het best promoten? Hoe benader ik de pers? Etc…

Het handboek bevat verschillende PR tips & trics, do’s & dont’s, voorbeelden van persberichten en nog veel meer. We wensen jullie veel succes met de Zoover Awards!

Download het gehele Pers Pakket


Gratis publiciteit voor uw accommodatie!

Uw accommodatie positief in de publiciteit, wie wil dat nu niet. Als accommodatie eigenaar weet u als geen ander wat u daarover kunt vertellen en waarom u vindt dat u een Zoover Awards verdient. Met onze tips & trics kunt u zelf aan de slag met het benaderen van de pers. Dit is een richtlijn, uiteindelijk mag u natuurlijk doen waar u zich het prettigst bij voelt, want dat is het belangrijkste!


Hoe ga ik aan de slag?

Voorbeeld Persbericht 1

Voorbeeld Persbericht 2

Tien tips ‘Hoe om te gaan met de pers?’

• Tip 1 | Laat je niet verrassen

Wanneer een journalist onverwachts belt, ben je nog niet (goed) voorbereid. Je weet dan nog niet wat jouw kernboodschap moet zijn (zie tip 2). Vraag de journalist naar zijn/haar contactgegevens en neem na enkele minuten opnieuw contact op. Dit stelt je in staat om antwoorden te vinden bij collega’s en maakt dat jij de regie hebt over het gesprek.


• Tip 2 | Formuleer de kernboodschap

Wat wil je zeggen en wat vooral niet. Blijf ook vooral bij je eigen verhaal. Voor alle vragen met betrekking tot Zoover mag je ze doorverwijzen naar het hoofdkantoor van Zoover.

Lees meer Tips


Social Media

Social media is een perfect kanaal om uw accommodatie onder de aandacht te brengen van potentiele gasten. U kunt dit medium ook inzetten om de Zoover Awards te promoten en uw gasten te vragen een review te schrijven op Zoover.

Afbeeldingen

Gebruik herkenbare Zoover afbeeldingen op uw social media kanalen om reviews te verzamelen. Plaats een link in de afbeelding naar de reviewflow van uw accommodatie zodat uw gasten direct kunnen starten met het schrijven van een review.