How to: Omgaan met negatieve feedback
23 juli 2019
Focus NL
Nieuwe focus Zoover: de Nederlandse vakantieganger
21 augustus 2019
Show all

Een verdachte review ontvangen? Dit kunt u doen!

Heeft u dat ook wel eens gehad? Een plotselinge negatieve beoordeling die u maar niet kunt plaatsen. Zelfs na het controleren van al uw boekingen lijkt het of degene die de review schreef niet bij u is verbleven. Wij vertellen u wat u dan kunt doen. 

Ondanks de controles die Zoover uitvoert op de geschreven beoordelingen, krijgen wij af en toe een melding van een verdachte review. Heeft u toch een verdachte recensie ontvangen? Wij helpen u op weg. 

Ga naar de plek waar de review op de  Zoover website wordt weergeven. Naast de review staat een button “Rapporteren” (zie afbeelding). U klikt op deze button. 

Vervolgens opent een veld waar u een gedetailleerde beschrijving kunt geven van wat er aan de hand is. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden zodat wij u terugkoppeling kunnen geven zodra ons onderzoek is afgerond. 

Wat doen wij als u een beoordeling heeft gerapporteerd?   

Wanneer wij uw melding hebben ontvangen gaan wij de beoordeling bij de schrijver verifiëren. Om een beoordeling op Zoover te schrijven moet er een e-mailadres achter gelaten worden. Op het moment dat u de review bij ons rapporteert nemen wij contact op met de schrijver via het ingevulde e-mailadres. Met deze e-mail verzoeken wij de schrijven om binnen tien dagen zijn boekingbevestiging met ons te delen als bewijs van zijn verblijf. Ontvangen wij deze bevestiging niet, dan zal de beoordeling op Zoover door ons verwijderd worden.