Upcoming events
Netwerkevents 2020: blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de reisbranche
18 november 2019
Show all

De nieuwe Zoover Layout: dit verandert er voor u!

Newlayout

Het user insights team van Zoover onderzoekt constant het websitegedrag van onze bezoekers, met als uitgangspunt het optimaliseren van de website. Een van de acties om de gebruikerservaring te optimaliseren is het presenteren van meer  en grotere foto’s op uw accommodatiepagina.

Benieuwd wat u kunt doen om uw accommodatie beter te presenteren?

Om uw potentiële boekers gelijk een goed en realistisch beeld te geven van uw accommodatie, laten we op de accommodatiepagina nu meer en grotere foto’s zien. Van één enkele foto zien uw pagina bezoekers nu direct zes foto’s van uw accommodatie. 

Het is daarom belangrijk om minimaal 6 recente en duidelijke foto’s op uw pagina te hebben staan, zodat uw pagina bezoeker gelijk een goed beeld krijgt van uw accommodatie. Kies hiervoor verschillende foto’s, om de bezoeker een zo goed mogelijke impressie te geven. Upload bijvoorbeeld een foto van het vooraanzicht van het gebouw, faciliteiten als zwembad of restaurant en kamerfoto’s.  

Hoe uploadt u foto’s? 

U kunt eenvoudig zelf nieuwe foto’s uploaden via uw eigenaren account. Mocht u het wachtwoord van uw eigenaren account vergeten zijn, vraag dan een nieuw wachtwoord aan via deze link 

Bent u eenmaal ingelogd? Dan vindt u in het eigenaren account de optie “Voeg hier foto’s toe”. Hier kunt u eenvoudig vanaf uw computer foto’s uploaden. 

Zodra u foto’s heeft ge-upload, wordt er vanuit ons screeningsteam eerst controle gedaan. U kunt verwachten dat uw foto’s binnen 48 uur online komen te staan.