5 juli 2019

5 tips voor het reageren op beoordelingen

Positieve of negatieve review; beiden verdienen een persoonlijke reactie. Benieuwd wat u wel of niet in een reactie kunt zeggen? Of hoe u variatie aanbrengt in uw reacties?
23 juli 2019

How to: Omgaan met negatieve feedback

U heeft een goed seizoen gedraaid met lovende berichten van uw gasten. Dan plots is hij daar: een negatieve review. Dit is geen rede voor paniek, want met een gepaste reactie kunt u de schade aan uw imago beperken. Met deze handvatten schrijft u een gepast antwoord. 
23 juli 2019

Een verdachte review ontvangen? Dit kunt u doen!

Heeft u dat ook wel eens gehad? Een plotselinge negatieve beoordeling die u maar niet kunt plaatsen. Zelfs na het controleren van al uw boekingen lijkt het of degene die de review schreef niet bij u is verbleven. Wij vertellen u wat u dan kunt doen.
21 augustus 2019
Focus NL

Nieuwe focus Zoover: de Nederlandse vakantieganger

Sinds de start in 2005 is Zoover – mede dankzij u - uitgegroeid van zolderkamer kantoortje naar een Internationale organisatie. Met websites in 22 landen en reviews in even zoveel talen. Na overname door ons Duitse zusterbedrijf HolidayCheck in 2014 is de focus binnen Zoover gaan verschuiven van Internationaal naar Nationaal. Benieuwd wat dit voor u betekent?
21 augustus 2019
Welcome home

Zijn er gasten vertrokken zonder review?

Heeft u gasten laten vertrekken zonder review? Met de “Welkom thuis mailing” zorgt u er alsnog voor dat uw gast een verzoek ontvangt om een review te schrijven. Het Zoover “Welkom thuis mailingsysteem” werkt eenvoudig. Hiermee stuurt u in één keer al uw gasten een mail met verzoek om een review te schrijven. Wij leggen u uit hoe.
21 augustus 2019
Delete photo

Nieuwe functie: foto verwijderen

Na vele verzoeken en waardevolle suggesties die u gedeeld heeft in onze tevredenheids enquête is hij eindelijk daar: de functie foto’s verwijderen in uw eigenaren account. Bent u uitgekeken op de foto’s op uw Zoover pagina? Wacht dan niet langer, u verwijdert een foto namelijk zo. 
18 november 2019
Newlayout

De nieuwe Zoover Layout: dit verandert er voor u!

Het user insights team van Zoover onderzoekt constant het websitegedrag van onze bezoekers, met als uitgangspunt het optimaliseren van de website. Een van de acties om […]
18 november 2019
Upcoming events

Netwerkevents 2020: blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de reisbranche

Wilt u als accommodatie eigenaar uw gasten blijven verrassen, door op de hoogte te blijven van alle innovaties in de reisbranche? Er staat een nieuw jaar […]
18 september 2019
Photography

Fotograferen voor beginners: zo legt u uw accommodatie mooi vast

Met een goede foto trekt u gelijk de aandacht van uw potentiële gast. In de praktijk blijkt het vaak toch moeilijk om mooie foto’s te schieten. Worstelt […]
18 september 2019
Booking

In 3 stappen klaar voor het boekingsseizoen

Positieve reviews zijn niet de enige tool om uw potentiële gasten tot een boeking te overtuigen. U kunt er namelijk zelf voor zorgen dat uw profiel er […]