Verhoog uw zichtbaarheid

Zoover heeft diverse mogelijkheden om uw accommodatie onder de aandacht te brengen van een miljoenen publiek. Activeer het premium pakket, verhoog uw positie op de ranking of maak gebruik van ons blog.

Het premium pakket bestaat uit een banner op uw accommodatiepagina en een directe link naar uw website. Neem voor meer informatie contact met ons op via het bestelformulier.

Mogelijkheden op ons blog kunt u hier vinden.

Zoover Premium Pakket

Het standaard Premium Pakket bestaat uit een directe link naar uw website en een gepersonaliseerde banner op uw accommodatiepagina.

De voordelen:

 • Banner exclusief bovenaan de accommodatiepagina
 • Ongelimiteerd aantal impressies en kliks
 • Directe link naar uw website
 • Extra zichtbaarheid op de regio- en subpagina’s

 • De banner geeft u extra zichtbaarheid en herkenning onder Zoover-gebruikers. De oriënterende bezoeker kan via de banner en de link direct een boeking bij u maken.

  Het pakket is uit te breiden met extra banner posities op de accommodatiepagina, een direct boeken button in het adlink blok of een vermelding in de Top lijstjes.
  Branded Content - Zoover Blog

  Branded content op het blog of in de nieuwsbrief is één van de mogelijkheden om gegarandeerde publiciteit te krijgen, maar je kunt ook persberichten mailen naar webredactie@zoover.nl.

  We hebben een gemiddeld bereik van 60.000 bezoekers per week, dus het is zeker de moeite waard om de branded content mogelijkheden te bespreken met onze afdeling sales, je accommodatie kan dan ook meegenomen worden in onze wekelijkse nieuwsbrief of op social media!

  Heeft u interesse in branded content? Stuur dan een mailtje naar sales@zoover.nl.

  Top_tien_populairste_vakantieparken_van_Nederland_Zoover
  De advertentiemogelijkheden voor accommodatie-eigenaren worden verzorgt door onze officiële partner Netstar Online Media.

  Vragen? Neem contact met ons op