Aan de slag met uw accommodatie pagina

Wanneer uw accommodatie is toegevoegd op Zoover, heeft u de mogelijkheid om uw accommodatie pagina te beheren en aantrekkelijk te maken voor potentiële gasten.

Zoover eigenaren account

Registreren voor het gratis Zoover eigenaren account kan via eigenaren@zoover.nl.

Deel informatie over uw accommodatie

Met het eigenaren account kunt u eenvoudig fotomateriaal toevoegen inclusief een beschrijving. Door het tonen van mooi beeldmateriaal kunt u zich onderscheiden van uw concurrent en een goed beeld scheppen van uw accommodatie. Via de beschrijving kunt u ook een renovatie of verandering in uw accommodatie aantonen. Daarnaast kunt u informatie over de faciliteiten en adres gegevens toevoegen. Wist u dat accommodaties met fotomateriaal beter vindbaar zijn op Zoover? Hierdoor verhoogt u uw eigen zichtbaarheid onder potentiële gasten.


Reviews verzamelen

Spoor gasten aan een beoordeling te plaatsen op Zoover. Meer dan 90% van de vakantiegangers checkt eerst beoordelingen op Zoover alvorens te boeken. Veel reizigers zullen niet eens overwegen een kamer te boeken wanneer een accommodatie geen beoordelingen heeft. Het aantal beoordelingen heeft ook invloed op uw populariteit op Zoover. De populariteitsindex geeft snel een duidelijk overzicht van accommodaties die populair zijn onder de bezoekers van Zoover. Ons Welkom Thuis e-mail systeem helpt bij het verzamelen van reviews.

Notificatie e-mails

U blijft altijd op de hoogte van nieuwe reviews via onze notificatie e-mails. Zoover stuurt u een notificatie e-mail wanneer u nieuwe reviews heeft ontvangen. De mail wordt verstuurd naar het e-mail adres waarmee het eigenaren account is geregistreerd.

Reageren op reviews

Monitor uw reviews en reageer tijdig op reviews. Wij raden aan om een reactie te plaatsen onder de reviews zodat u kan aantonen dat uw de mening van uw gasten waardeert. Een reactie op een negatieve review toont aan dat u uw kwaliteit of service wilt verbeteren, en daarnaast krijgt u ook de kans om de situatie uit te leggen. Vergeet ook niet te reageren op positieve reviews.