Aan de slag met uw accommodatie pagina

Wanneer uw accommodatie is toegevoegd op Zoover, heeft u de mogelijkheid om uw accommodatie pagina te beheren en aantrekkelijk te maken voor potentiële gasten.

Zoover eigenaren account

Registreer u voor het gratis Zoover eigenaren account, dan heeft u nog meer mogelijkheden om uw pagina te beheren. Voor het aanmelden voor het eigenaren account moet u zich eerst registreren. Kies vervolgens voor Nieuw account aanmaken in het inlogscherm. Via onze activeringsmail kunt u uw account definitief activeren.

Deel informatie over uw accommodatie

Met het eigenaren account kunt u eenvoudig foto- en videomateriaal toevoegen inclusief een beschrijving. Door het tonen van mooi beeldmateriaal kunt u zich onderscheiden van uw concurrent en een goed beeld scheppen van uw accommodatie. Via de beschrijving kunt u ook een renovatie of verandering in uw accommodatie aantonen. Daarnaast kunt u informatie over de faciliteiten en adres gegevens toevoegen. Wist u dat accommodaties met foto- en videomateriaal beter vindbaar zijn op Zoover? Hierdoor verhoogt u uw eigen zichtbaarheid onder potentiële gasten.


Reviews verzamelen

Spoor gasten aan een beoordeling te plaatsen op Zoover. Meer dan 90% van de vakantiegangers checkt eerst beoordelingen op Zoover alvorens te boeken. Veel reizigers zullen niet eens overwegen een kamer te boeken wanneer een accommodatie geen beoordelingen heeft. Het aantal beoordelingen heeft ook invloed op uw populariteit op Zoover. De populariteitsindex geeft snel een duidelijk overzicht van accommodaties die populair zijn onder de bezoekers van Zoover. Ons Welkom Thuis e-mail systeem helpt bij het verzamelen van reviews.

Notificatie e-mails

U blijft altijd op de hoogte van nieuwe reviews via onze notificatie e-mails. Zoover stuurt u een notificatie e-mail wanneer u nieuwe reviews heeft ontvangen. De mail wordt verstuurd naar het e-mail adres waarmee het eigenaren account is geregistreerd. De buitenlandse reviews kunt u vinden onder het tabje van de juiste taal.

Welkom Thuis Email systeem

In slechts een paar stappen kunt u via het “Welkom Thuis Mailingsysteem” een bedanktmail sturen, en direct uw gasten vragen een review achter te laten. Hierdoor blijft uw Zoover pagina up-to-date met recente reviews, en geeft u toekomstige gasten de mogelijkheid ervaringen en meningen van andere vakantiegangers te lezen.

Stap 1: Login via uw eigenaren account

Stap 2: Ga naar Stuur een Welkom Thuis Mail

Stap 3: Vul uw gegevens in en upload een logo & afbeelding

Stap 4: Upload de gegevens van uw gasten

Stap 5: U bent klaar voor verzenden. De mailing wordt automatisch verstuurd wanneer de check-uit datum is verstreken.


Reageren op reviews

Monitor uw reviews en reageer tijdig op reviews. Wij raden aan om een reactie te plaatsen onder de reviews zodat u kan aantonen dat uw de mening van uw gasten waardeert. Een reactie op een negatieve review toont aan dat u uw kwaliteit of service wilt verbeteren, en daarnaast krijgt u ook de kans om de situatie uit te leggen. Vergeet ook niet te reageren op positieve reviews.

Zoover Widgets

Plaats Zoover op uw website! Met de Zoover widgets heeft u de mogelijkheid om uw Zoover score toe te voegen aan uw eigen website en direct reviews te verzamelen. Door middel van de widgets heeft u altijd toegang tot al uw reviews en zij helpen u met het verzamelen van nieuwe reviews. Er zijn diverse formaten, afbeeldingen en talen beschikbaar. Wanneer u bent ingelogd in uw eigenaren account, klikt u op Voeg Zoover score toe aan uw website. Heeft u vragen over uw accommodatie pagina, neem dan contact met ons.